marți, 1 septembrie 2009

O creatura extraterestra sau doar un animal??

O imagine cu o creatură prinsă într-o cursă de animale, despre care presa din întreaga lume a scris că ar fi un pui de extraterestru, a făcut săptămâna aceasta înconjurul mapamondului.
Ciudata vietate, găsită în Mexic în 2007, a stârnit numeroase controverse pe internet privind originea ei. Un răspuns concret în acest sens nu au reuşit să dea nici măcar oamenii de ştiinţă, care au declarat că ADN-ul creaturii nu seamănă cu nici unul de pe pământ, fie el uman sau de origine animală.

Denumită “Monstrul Strigător”, micuţa ciudăţenie a reuşit să stârnească uimirea întregii lumi.
Este pur şi simplu o creatură nemaivăzută şi seamănă cu imaginea pe care oamenii o au despre cum ar arăta un extraterestru.

“Monstrul” are trăsături comune atât cu omul, cât şi cu reptilele.

Cercetătorii, care de curând au început să îi facă analize serioase şi să o supună la tot soiul de teste, susţin că vietatea era una extrem de inteligentă.

Au ajuns la această concluzie, după ce au văzut că avea un creier de dimensiuni impresionante, în special în partea posterioară, care la om e responsabilă cu memoria şi învăţarea.

“Monstrul” a fost găsit în 2007, prins într- o capcană pentru şoareci, într-un sat din Mexic, de fermierul Marao Lopez.

Din cauza înfăţişării înspăimântătoare şi speriat de sunetele terifiante pe care le scotea, bărbatul a decis, împreună cu alţi fermieri, să-l omoare şi l-a înecat.

Însă, într-un mod straniu, cel care a prins micul “extraterestru” a murit, ars de viu, la doar câteva luni de la uciderea creaturii, în propria maşină, parcată pe un drum de la marginea satului mexican Metepec. După tragicul incident, speriată, soţia acestuia a hotărât să vorbească despre caz.

Ea susţine că nu-şi explică moartea soţului ei şi bănuieşte că a fost omorât de extratereştri, ca răzbunare. :)

În ciuda unor investigaţii complexe de laborator, nu s-a putut identifica ADN-ul creaturii. Acest lucru întăreşte teoriile potrivit cărora “Monstrul strigător” e de pe o altă planetă. Subiectul a fost dezbătut intens în spaţiul virtual şi părerile au fost împărţite.

Pe de-o parte, unii cred că ciudăţenia e o maimuţă jupuită sau o specie care încă nu a fost descoperită. Pe de altă parte, internauţii cu o imaginaţie mai bogată cred că “extratereştrii au venit pe Pământ, în concediu, şi şi-au uitat pisica aici”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu